Om Gud og dansk opgaver


Mandag + Tirsdag: Gud skaber lys på himmelvælvingen, jord og hav. Jeg har oprettet dokumentet og skrevet navn i hjørnet – ”Der er masser af tid, den er først til på mandag!”

Onsdag + Torsdag: Gud skaber planter, forskellen på nat og dag og stjernerne, ”gud så, at det var godt”. Jeg er kommet lidt videre med min opgave. Jeg har fået skrevet en eller anden form for problemformulering men ingen reel tekst endnu. ” gud så, at jeg har travlt”

Fredag: nu har jeg travlt.. Gud skaber alle havdyr og fugle. Jeg har endelige fået hul på bylden og skrevet en næsten en halvanden sides tilfældig usammenhængende analyse. Det er stadig som om at der mangler noget… Det hjælper at sove på det - har jeg hørt…

Lørdag: Der var den! Liv på jorden! Landdyr! Nu begynder det at ligne noget. Mennesker! De skal herske på jorden over alle de andre dyr. Gud så at det var godt – og det var det fandme også!

Søndag: Puha, endelig færdig. Nu skal den bare rettes igennem.. Naah, det går nok, der er ikke nogle fejl så vidt jeg husker.

Mandag: Gud afleverer sin opgave, og er ikke helt tilfreds med et 7-tal. Han er irriteret over at han aldrig fik rettet slåfejl som fluer, og kassedamer i netto og gymnasiereformen.